Haberler

7.02.2024

Polat Group Redüktör AGROEXPO 2024 Fuarına Katıldı!

30 Ocak - 03 Şubat 2024 tarihleri arasında Fuar İzmir etkinlik alanında düzenlenen 19. Uluslararası AGROEXPO Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı'na Polat Group Redüktör ve Alp Redüktör Motor'un birlikte katılımı büyük ilgi gördü.

19. Uluslararası AGROEXPO Tarım, Hayvancılık ve Tavukçuluk Fuarı, 30 Ocak- 03 Şubat 2024 tarihleri arasında Gaziemir'deki Fuar İzmir etkinlik alanında düzenlendi ve tarım ve hayvancılık sektöründeki en son yenilikleri ve trendleri bir araya getirdi.

Polat Group Redüktör ve Alp Redüktör Motor, Hol B 2150 numaralı standlarında bir araya gelerek, özel redüktör çözümleri sunarak müşterilere hizmet verdiler. Sektörel trendlere ve pazardaki gelişmelere yönelik değerlendirmeleri paylaşırken, ziyaretçilerle birebir etkileşimlerde bulundular.

Fuar boyunca gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eden Polat Group Redüktör ve Alp Redüktör Motor, iş ortaklarına ve ziyaretçilere verdikleri destek için minnettar olduklarını belirttiler. Ortak katılım, sektördeki güçlü işbirliklerini vurgularken, müşterilere daha geniş bir ürün yelpazesi sunma ve ihtiyaçlarına daha iyi cevap verme fırsatı sağladı.

AGROEXPO Fuarı, Polat Group Redüktör ve Alp Redüktör Motor gibi önde gelen firmaların yanı sıra, tarım, hayvancılık ve tavukçuluk sektöründeki diğer önemli oyuncuları da bir araya getirerek sektördeki en son gelişmeleri ve yenilikleri sergiledi. Bu fuarda, arıcılık, hayvancılık, bitkisel üretim, fide ve fidancılık, gübre, süt teknolojileri, tohumculuk, traktörler, yem katkı, yedek parça, tarım makinaları ve kanatlı sektöründen öncü firmalar yer aldı. 

 


  Haber Arşivi