Haberler

10.02.2020

Polat'ta "Dijital Dönüşüm" yolculuğu devam ediyor

PGR dijital dönüşüm hamlesinde bulundu ve SAP S/4HANA yeni nesil ERP çözümü İle farklı bir deneyime "merhaba” dedi.

Polat'ta "Dijital Dönüşüm" yolculuğu devam ediyor

İş dünyasının temposu yükselirken ERP sistemleri üzerine düşen yük de artıyor. Rekabet edebilmek için hız, çeviklik ve inovasyon yeteneği gerekiyor. Bunun için kolları sıvayan PGR dijital dönüşüm hamlesinde bulundu ve SAP S/4HANA’yı sistemine adapte etmek için ilk adımı 21 Aralık 2019 ‘da attı.

SAP Türkiye yetkililerinin de katıldığı lansman toplantısında, daha iyi müşteri ve çalışan deneyimi yaratmak için Polat Grubun tüm bölümlerinde başlayacak "Dijital Dönüşüm Projesi" tanıtıldı.

Lansmanda SAP yetkililerinin sunumu öncesinde  proje destekçileri, başta Polat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat, Polat Grup Redüktör’den sorumlu Yönetim Konseyi Üyesi Olcay Polat, Polat Makine Genel Müdürü Volkan Polat, PGR Genel Müdürü Neclet Demir, Polat Grup Holdıng Genel Müdürü Rıza Korkut Özdemir, Teknik Servis hizmetlerinden sorumlu Yönetim Konseyi üyesi Lütfi Polat projeyle ilgili beklentilerini içeren birer konuşma yaptı.

Proje destekçilerinin konuşmalarının ardından her biri alanında isim yapmış firmalardan gelen SAP yetkilileri proje tanıtım sunumlarında bulundu. Sunumların ardından toplu fotoğraf çekimi ve lansman şerefine hazırlatılan pasta kesimi gerçekleşti

İnovatif ve çevik bir yapıya sahip olan S/4HANA, kurumların tüm ihtiyaçlarına tek bir çatı altında çözümler sunuyor. Tüm iş süreçlerini tek bir kaynak altında toplayarak, değişen pazar koşullarında yeni fırsatları yakalayıp, farklılaşan taleplere yanıt verme ve aynı zamanda rekabette öne çıkabilme olanağı sağlıyor.

SAP S/4HANA dijital çağın zorluklarını yepyeni fırsatlara dönüştürme konusunda yardımcı oluyor. Yeni nesil ERP çözümü yeni iş modellerini denemeyi daha esnek bir şekilde mümkün kılmanın yanı sıra uygulama geliştirmeye ivme kazandırıyor ve iş birliklerini kolaylaştırıyor. SAP S/4HANA ve SAP HANA veri tabanı sayesinde hızlı karar verme süreçlerini desteklemek için gerçek zamanlı analitikler sunuyor.

Geleneksel veri depolama ve yönetim sistemleri, baş döndürücü bir hızla akmaya devam eden veri trafiğinin yükünü taşıyamıyor. Özellikle sabit disk tabanlı depolama altyapıları, verinin iletilmesi ve işlenmesi için adeta bir darboğaz oluşturuyor. Hal böyle olunca, en iyi kurumsal iş uygulamalarını bu sistemler üzerinde kullanmaya çalışmak, son model bir spor otomobille köprü trafiğinde sıkışıp kalmaya benziyor.

Polat Grup SAP S/4HANA sayesinde her verinin, atılan her mailin, yapılan her aktivitenin mutlaka dijital bir izinin oluşturulması ve kayıt altına alınmasını, bu verilerden bilgi ve değer üretecek sistemler yardımıyla verimliliğini artırmayı ve iş ortaklarına sunduğu hizmeti daha da geliştirerek sektöre ve ülke ekonomisine değer katmayı hedefliyor.

 


  Haber Arşivi