Haberler

8.12.2023

Polat Group Redüktör, Agritechnica 2023 Fuarı'na Katıldı!

Aydın, 20 Kasım 2023 - Türkiye'nin lider redüktör üreticisi Polat Group Redüktör, 12-18 Kasım 2023 tarihleri arasında Hannover, Almanya'da düzenlenen Agritechnica 2023 Fuarı'na katıldı.

Aydın, 20 Kasım 2023 - Türkiye'nin lider redüktör üreticisi Polat Group Redüktör, 12-18 Kasım 2023 tarihleri arasında Hannover, Almanya'da düzenlenen Agritechnica 2023 Fuarı'na katıldı.

Polat Group Redüktör, fuara tarım ve hayvancılık sektöründe kullanılan iş makinelerinde farklı çözümler üreten redüktör modellerini sergiledi. Fuarda sergilenen ürünler arasında, tarım makineleri için tasarlanmış yüksek verimlilik ve performansa sahip redüktörler, hayvancılık sektöründeki otomasyonu destekleyen çözümleri ve enerji verimliliği sağlayan yenilikçi modeller de yer aldı. 

Dünyanın birçok ülkesinden gelen büyük çiftlik yöneticilerini, tarımda mekanizasyon uzmanlarını ve sektör profesyonellerini ağırlayan fuara uzun yıllardır katılım yapan PGR yetkilileri gördükleri ilgiden memnun olduklarını belirtti. PGR Drive Technologies markasıyla etkinliğe katılan yurt dışı satış ekibi, fuarda gördükleri ilgiden dolayı memnun olduklarını belirterek, "Agritechnica 2023 Fuarı, tarım ve hayvancılık sektörünün en önemli fuarlarından biri. Bu fuara katılımımız, ihracat hedeflerimize ulaşmak ve bölgedeki potansiyel müşterilerimize ulaşmak için önemli bir adım oldu. Fuarda sergilediğimiz ürünlerle, dünyanın dört bir yanından gelen sektör temsilcilerinden ziyaretçileri ağırladık. Yeni müşteri potansiyelleri oluşturduk ve iş anlaşmaları imzaladık." dedi. 

Agritechnica 2023 Fuarı’nda Polat Group Redüktör’ün özellikle hayvancılık ve tarım sektöründe faaliyet gösteren iş makinelerine uygun çözümlerin sergilendiği modeller öne çıktı. Gerek yem karma ve sıvı, atık veya kompost/gübre işleme makineleri gerekse geri dönüşüm ve kanatlı yemleme olsun geniş bir yelpazede ürün gamını sergileme şansı bulan PGR’nin standına gösterilen ilgi büyüktü.

Polat Group Redüktör, Agritechnica 2023 Fuarı'nda elde ettiği başarıların ardından, yurt dışı fuar katılımlarına özellikle faaliyet gösterdikleri alanlarda düzenlenecek sektörel etkinliklere devam edeceklerini açıkladı.

 


  Haber Arşivi