Haberler

21.03.2018

Ege Üniversitesi Öğretim Üyeleri Polat’ta

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim görevlisi Doç.Dr. Meneviş Uzbay Pirili, Ege Üniversitesi lisans ve doktora öğrencilerinden oluşan bir heyetle Polat Makina’yı ziyaret etti.

Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü öğretim üyeleri, Zeytince Ekolojik Yaşamı Destekleme Derneği’nin kuruluşunun ardından Karaburun’a geçti. Heyet, zeytin ve zeytin ürünleri başta olmak üzere, bölgedeki doğal ve kültürel varlığın korunması adına, zeytin okulunu açan Polat Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’a iadeyi ziyarette bulundu.

İbrahim Polat tarafından, Polat Grup şirketlerinden Polat Grup Redüktör binasında ağırlanan heyet, Polat Makina’nın dünden bugüne, 40 yıllık başarı öyküsünü Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Polat’dan dinledi.

Ardından heyet, İbrahim Polat’ın Halaçlar köyünde yer alan çiftliğini gezdi. Polat, burada öğretim görevlilerine özel olarak kurduğu butik zeytinyağı fabrikasını gezdirdi.

Çiftlikte gördükleri karşısında hayranlıklarını gizleyemeyen öğretim üyeleri, hayallerinin peşinden koşarak onları gereceğe taşıyan İbrahim Polat’ın azmini bir kez daha takdir ettiler.

Çiftlik gezisinin ardından fabrikaya dönen heyet, İbrahim Polat’la birlikte önce Polat Grup redaktörlerinin üretildiği fabrikayı, ardından kontinü sistem zeytinyağı makinaları, endüstriyel dekantörler ve süt-krema seperatörlerinin üretildiği Polat Makina'yı gezdi.

 


  Haber Arşivi